Om oss

Rivtjänst Bo Nilsson AB startades av Bo Nilsson 1974. På den tiden när de rev hus så försökte man ta till vara på allt spill. Under 80-talet började de även att gräva lite och i slutet av 80-talet kom lastbilskörning in i bilden.

När den ena sonen, Sören, började i företaget under mitten av 90-talet blev det fler lastbilar och färre och färre rivningar och i dag är Rivtjänst Bo Nilsson AB ett åkeri och entreprenadföretag med tre grävmaskiner, sex lastbilar och sex anställda.

Ägare är numera Bosses andra son Sören Nilsson medan Bosse är anställd. Idag arbetas det mestadels med olika grävningsjobb och transporter av grus, sten, flis och virke.

Företaget satsar mycket på utbildningar och är därför hela tiden uppdaterade. Deras transporter är säkra och miljömedvetna och de är diplomerade för små avlopp. D

Deras breda kunskaper och långa erfarenhet har gett dem kunder som Skanska, NCC, Peab, Smedjebackens kommun och Ludvika kommun men de har även mindre företag och privatpersoner som kunder.

Vi är även delägare i MaserFrakt, en central med ungefär 250 företag och får mycket jobb genom dem även om kunderna ringer direkt till oss går själva jobbet via MaserFrakt.

Vår kundkrets finns huvudsakligen i Ludvika men vi kör över hela Sverige, från Malmö till Kiruna.

Rivtjänst i Ludvika utför:

  • Rivningar
  • Markarbeten
  • Grävtjänster
  • Transporter
  • Dräneringar
  • mm

KONTAKT

Rivtjänst Bo Nilsson AB
Gonäsheden 1
771 94 Ludvika

Mobil: 0706-37 52 45
Mobil: 0708-77 79 95
E-post: info@rivtjanst.se